Garant Installatie Techniek

Sinds 15 - 05 - 1998

Flexibiliteit is onze kracht

Garant Installatietechniek


Wattstraat 24


2171 TR Sassenheim


Tel. 0252 230649


Fax. 0252 226722


E-Mail info@garantvof.nl


Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en installatie klussen? Dan bent u bij Garant Installatie Techniek aan het juiste adres!

U kunt de klus zo gek niet bedenken of wij komen met een passende oplossing. Met vakmanschap en veel creativiteit weten wij zelfs voor het grootste probleem een oplossing te creëren.

Wij hebben veel vakmanschap in huis en voor heel specialistische werkzaamheden worden mensen ingehuurd, zo werken wij samen met

 Een sterk punt van ons is het advies. Als u een probleem heeft waar u niet uit komt bedenken  we samen met U, een oplossing. Met veel aandacht voor het probleem en een stukje creativiteit komen we er altijd wel uit.

Uiteraard beschikken wij over al het benodigde gereedschap om elke klus te klaren. De garantie bij ons gaat verder dan de deur, want bij mogelijke problemen kunt u altijd op het bedrijf terugvallen.

Ondanks dat we vaak onderweg zijn kunnen wij toch snelle service leveren. Er is altijd wel tijd om een dringend probleem op te lossen.


Wij zijn erkend NEFIT dealer